UW AIRCO LATEN INSTALLEREN? DAT HOORT BIJ ONZE SERVICE!

Als u besloten heeft een airconditioning te kopen, dan kunt u die met een gerust hart door ons laten installeren. Zo bent u ervan verzekerd dat alles correct gebeurt. Wel zo fijn, want u wilt natuurlijk optimaal kunnen profiteren van deze investering. Wij zorgen er met onze jarenlange ervaring voor dat de airconditioning nauwkeurig wordt geïnstalleerd en gemonteerd en gaan niet weg voordat deze uitgebreid getest is. Service met een hoofdletter S!

Offerte ontvangen voor het laten installeren van een airco?

  Ja, dat wil ik  

  • Professioneel installatiebedrijf
  • Gespecialiseerd in airconditioning
  • Jarenlange ervaring
  • Kleine en grote opdrachten

Waar wilt u uw airco laten installeren?

Een airconditioning is van meerwaarde in élke ruimte. Afhankelijk van meerdere factoren kunnen we u informeren over de voor u geschikte airconditioningsystemen. Lees meer over de volgende toepassingen:

Nauwkeurig en netjes uw airco installeren


Werk uit handen nemen, dat doen wij graag. Zo ook met het installeren van uw airconditioningsysteem. Of u nu kiest voor een klein wandmodel voor thuis of een compleet VRF-systeem inclusief textiele luchtkanalen voor op kantoor of in een hotel. Wij installeren en monteren deskundig het airconditioningsysteem en testen deze om u ervan te verzekeren dat alles naar behoren werkt. We zijn bekend met verschillende systemen en werken met meerdere merken. Deze brede kennis zetten wij in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

We vinden het erg belangrijk dat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de installatie. We werken daarom nauwkeurig, netjes en schoon. We luisteren naar uw wensen en plannen de werkzaamheden in overleg met u in, zodat we eventuele gebruikers van de desbetreffende ruimte(n) zo min mogelijk in de weg lopen. Niet voor niets hebben we in de afgelopen jaren veel vaste klanten mogen verwelkomen en onderhouden wij fijne relaties met onze klanten. Never change a winning team!

De prijs van het laten installeren van uw airco

‘Wat kost het laten installeren van een airco?’ Het is een vraag die wij veel horen. U kunt vast wel begrijpen dat we die vraag niet in één keer kunnen beantwoorden. Het is sterk afhankelijk van uw vraagstuk. Wilt u alleen een kleine ruimte met een plafond airco verkoelen en verwarmen? Of is er sprake van een grote bedrijfshal waarin het volledige klimaat met adiabatische koeling beheerst moet worden?

We voorzien u graag snel van de juiste prijs voor het laten installeren van uw airco, zodat u weet waar u aan toe bent. Vraag daarom gerust een offerte aan als u in grote lijnen weet wat u wilt. Heeft u eerst meer informatie of een eerlijk advies nodig? Neem ook dan gerust contact op. Dan kunnen we samen bepalen welk airconditioningsysteem voor u het meest geschikt en voordelig is, voordat we u vrijblijvend voorzien van een passend voorstel.

Maak gebruik van onze expertise en laat ons het hele plaatje verzorgen. Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!