AIRCO IN UW HOTEL– EEN PERFECT KLIMAAT VOOR UW GASTEN

De basis van een fijne hotelovernachting is een aangenaam binnenklimaat. In de hotelkamer, het restaurant, de eventuele gym en in de overige ruimten. Een goed airconditioningsysteem is daarom erg belangrijk in een hotel. Waar u uw gasten op de hotelkamers zelf de gelegenheid geeft om de voor hen ideale temperatuur in te stellen, moeten de temperaturen in de openbare gedeelten aansluiten op het gebruik ervan.

Naast de verschillende temperaturen spelen luchtvochtigheid en ventilatie een belangrijke rol in een comfortabel omgevingsklimaat. Ook niet geheel onbelangrijk: u moet als hotelier voldoen aan verschillende horecawetten en -regels, zoals de luchtverfrissingsfrequentie en de verbinding van uw airconditioningsysteem met de buitenlucht. Een eerlijk advies van een professionele en ervaren airconditioningspecialist helpt u met het vinden van de beste oplossing tegen een voordelige investering en minimale onderhoudskosten.

Vrijblijvend een offerte op maat voor een airco in uw hotel?

  Ja, dat wil ik  

  • Jaarrond de ideale temperatuur en luchtvochtigheid
  • Ingebouwd filtersysteem voor schone lucht
  • Voldoen aan de horecawet
  • Een aangenaam binnenklimaat voor tevreden gasten
  • Zuinig en voordelig in gebruik

Deze aircosystemen zijn geschikt voor in hotels:

Een selectie van professionele airconditioningsystemen met uitgebreide mogelijkheden, waarmee u voldoet aan de inrichtingseisen volgens de horecawet.

Airconditioning in uw hotel: klimaatbeheersing op hoog niveau


Klimaatbeheersing is meer dan alleen een comfortabele temperatuur. Om de ideale omstandigheden te creëren voor de optimale nachtrust van uw gasten, heeft u te maken met onder andere luchtvochtigheid. Een te hoge of te lage luchtvochtigheid kan namelijk leiden tot hoofdpijn, irritaties aan luchtwegen en ogen en zelfs een verlaagde weerstand. Dat wilt u niet op uw geweten hebben! Gelukkig zijn de hedendaagse airconditioningsystemen dusdanig in te stellen dat de luchtvochtigheid continu gemeten en bijgesteld wordt.

Hetzelfde geldt voor hotelgasten met allergieën of hooikoorts. Geïntegreerde filtersystemen in de airconditioning zuiveren de lucht en verwijderen stof, pollen en schimmels. Ideaal ook voor het verwijderen van nare geurtjes in bijvoorbeeld het restaurant. De geavanceerde ventilatie zorgt er tot slot voor dat er continu verse zuurstof de ruimte in geblazen wordt. Deze componenten samen zorgen voor een perfect binnenklimaat in uw hotel.


Kosten van een airco in uw hotel

In tegenstelling tot wat veel ondernemers vermoeden, kost verwarming door middel van een airconditioningsysteem vaak aanzienlijk minder dan middels een regulier cv-verwarmingssysteem. Dit komt doordat airco’s steeds zuiniger worden. Het voordeel van een professioneel geïnstalleerde airconditioning is dat u meteen een voordelig onderhoudscontract kunt afsluiten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw aircosysteem altijd optimaal werkt en worden eventuele benodigde reparatiewerkzaamheden tijdig opgemerkt.

Wist u dat u met de aanschaf van een aircosysteem in aanmerking komt voor de energie-investeringsaftrek (EIA)? Doordat u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen, betekent dat voor u direct voordeel en dat kan hoog oplopen! Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie over deze regeling.


Een airconditioning die écht bij uw horecaonderneming past

Een hotel heeft verschillende ruimtes met elk een ander optimaal klimaat. Daarom is het belangrijk u goed te laten informeren over de meest geschikte airconditioningsystemen. Als specialist in airco’s zetten graag onze kennis in om u zo uitgebreid mogelijk te informeren en adviseren. Wij zijn bekend met de horecawet, kennen de verschillende merken en types airconditioningsystemen en bijbehorende toepassingen en weten exact waar wij rekening mee moeten houden.

Ons advies is eerlijk: aan de hand van de berekende koelcapaciteit voorkomen we dat u een aircosysteem aanschaft met meer capaciteit dan u nodig heeft. Dat scheelt in aanschaf- en verbruikskosten! Uiteraard informeren we u ook over alle opties met betrekking tot het type airco. Zo zijn er onder andere wandmodellen, plafondairco’s, luchtgekoelde airco’s en textiele luchtkanalen.

Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!