WARMTEPOMP KOPEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

U wilt een warmtepomp kopen, maar waar begint u? Heeft u al nagedacht over het soort warmtepomp, welke binnen-unit(s) u wilt laten plaatsen, een eventueel af te sluiten onderhoudscontract? De mogelijkheden zijn namelijk zeer uitgebreid. Wij raden u aan: begin bij het begin. Met een goed advies en een op maat gemaakte offerte.

Direct een offerte voor een warmtepomp aanvragen?

  • Vanwege de vele aanvragen voor (hybride) warmtepompen is onze reactietijd ± 6 weken. Uitvoering van warmtepomp systemen zitten op ongeveer 5 maanden na akkoord op de offerte. A-merken kunnen we pas in 2023 leveren.

Voor een zo voordelig mogelijke offerte upload foto’s en plattegrond (binnen en buiten) van de ruimte.

* verplichte velden

Voor welke toepassing wilt u een warmtepomp gebruiken?

Warmtepompen kunnen voor verschillende toepassingen worden ingezet. Zo kunt u een warmtepompsysteem laten installeren voor:

Een warmtepomp waarmee u bespaart

Wij geloven erin dat er voor elk vraagstuk een perfecte oplossing bestaat. Daarom bieden wij maatwerk aan. We maken voor u een offerte, persoonlijk afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Weet u in grote lijnen al wat u wilt? Vraag dan meteen een offerte aan!

Misschien wilt u eerst meer informatie en een goed advies. Dat is geen enkel probleem. We vertellen u meer over warmtepompen, de functionaliteiten en de mogelijkheden, voordat we aan de slag gaan met uw offerte. Dan weet u zeker dat u een passend voorstel met een reële prijs ontvangt.

Maak gebruik van onze expertise! Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!