UW WARMTEPOMP PROFESSIONEEL LATEN INSTALLEREN

Laat uw warmtepomp met een gerust hart door ons installeren. Dan bent u ervan verzekerd dat het correct gebeurt en dat u optimaal kunt profiteren van deze investering. Al jarenlang installeren wij diverse soorten warmtepompen voor verschillende doeleinden. We weten dan ook precies waarop wij moeten letten. We installeren uw warmtepomp vakkundig en nauwkeurig en gaan niet weg voordat deze uitgebreid getest is.

Offerte ontvangen voor het laten installeren van een warmtepomp?

  Ja, dat wil ik  

  • Professioneel installatiebedrijf
  • Gespecialiseerd in warmtepompen
  • Jarenlange ervaring
  • Kleine en grote opdrachten

Waarvoor wilt u een warmtepomp laten installeren?

Warmtepompen kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Zo kunt u ze inzetten voor:

Als we iets doen, doen we het goed

We nemen u graag werk én zorgen uit handen. Zo ook met de installatie van uw warmtepomp. Welk soort, merk of type u ook kiest, of u nu voor een lucht-lucht warmtepomp of een lucht-water warmtepomp gaat, wij dragen zorg voor een deskundige installatie en nauwkeurige montage. We testen de warmtepomp direct en gaan niet weg voordat alles naar behoren werkt. Al jarenlang maken wij klanten blij met onze uitgebreide service en we weten inmiddels alles van warmtepompen. Deze brede kennis zetten wij in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Tijdens de installatie werken wij zo netjes en schoon mogelijk. Zodat u zo min mogelijk last ervan ondervindt. Samen met u plannen we de werkzaamheden in, om zo weinig mogelijk gebruikers van de desbetreffende ruimte(n) in de weg te lopen. Niet voor niets hebben we in de afgelopen jaren veel vaste klanten mogen verwelkomen en onderhouden wij fijne relaties met onze klanten.

De prijs van het laten installeren van uw warmtepomp

De prijs van een warmtepomp is niet standaard. Het ligt eraan wat u wilt. Welke functionaliteiten moet de warmtepomp hebben? De meest voordelige optie is de lucht-lucht warmtepomp. Deze kan verwarmen én verkoelen. Alleen is deze niet aan te sluiten op reeds aanwezige verwarmingselementen zoals vloerverwarming of radiatoren.

Dat laatste is wel mogelijk met de lucht-water warmtepomp. Deze is alleen weer niet geschikt voor het verkoelen van uw huis of bedrijfspand. Wel kan de lucht-water warmtepomp worden aangesloten op uw waterleiding, waardoor ook tapwater met dit systeem voordelig en energiezuinig opgewarmd kan worden.

De prijs van een warmtepomp is dus afhankelijk van verschillende factoren. We voorzien u graag snel van de juiste prijs voor het laten installeren van uw warmtepomp, zodat u weet waar u aan toe bent. Vraag daarom gerust een offerte aan als u in grote lijnen al weet wat u wilt. Heeft u eerst meer informatie of een eerlijk advies nodig? Ook dan horen we het graag, we kunnen in dat geval samen bepalen welke warmtepomp voor u het meest geschikt is, voordat we u vrijblijvend voorzien van een passend voorstel.

Maak gebruik van onze expertise en laat ons het hele plaatje verzorgen. Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!