EEN AIRCO IN HUIS – MÉÉR DAN KOELING ALLEEN

Een airconditioning in huis laten plaatsen heeft veel voordelen. Want wist u dat een airconditioningsysteem veel meer doet dan alleen het brengen van verkoeling? Een geschikte airco betekent uitstekende klimaatbeheersing, 12 maanden per jaar! Een airconditioning kan namelijk ook uw huis of slaapkamer verwarmen. Dat is vaak zelfs voordeliger dan met een cv-installatie! Lees op deze pagina meer over de voordelen van een airco in huis.

Vrijblijvend een offerte op maat voor een airco in huis?

  Ja, dat wil ik  

  • Jaarrond de ideale temperatuur en luchtvochtigheid
  • Ingebouwd filtersysteem voor schone lucht
  • Weinig tot geen geluidsoverlast
  • Zuinig en voordelig in gebruik

Deze aircosystemen zijn geschikt voor in huis:

Deze selectie airco’s variëren in prijs en functionaliteiten en zijn allemaal geschikt voor thuisgebruik.
Neem gerust contact op voor een advies op maat!

Alle voordelen van een Airco in huis


We schreven het al: een airconditioning kan voordelig jaarrond uw huis verwarmen en verkoelen. Toch is dat maar een klein onderdeel van wat een airconditioning voor thuisgebruik doet. Een van de belangrijkste voordelen is het kunnen instellen en reguleren van de luchtvochtigheid. Een te lage of te hoge luchtvochtigheid in onder andere de slaapkamer, brengt namelijk veel klachten met zich mee. Denk aan hoofdpijn, een droge keel, geïrriteerde luchtwegen en ogen en zelfs een lage weerstand.

Het geïntegreerde filtersysteem zuivert daarnaast de lucht. Stof, pollen en schimmels worden verwijderd, waardoor mensen met allergieën, astma of hooikoorts aanzienlijk minder klachten ervaren. Daarbij komt dat het aircosysteem ook voor de nodige ventilatie zorgt. Dit is erg belangrijk voor de aanvoer van verse zuurstof, zeker in goed geïsoleerde huizen.


Wat kost een airco in huis?

De kosten van een airco in huis zijn afhankelijk van uw wensen, de benodigde functionaliteiten en de benodigde capaciteit. Toch komen deze kosten vaak lager uit dan verwacht. Dat komt doordat airco’s steeds zuiniger zijn. Het verwarmen van een slaapkamer of woonkamer kan zelfs goedkoper zijn met een airconditioningsysteem dan met een reguliere cv-installatie!

De prijs die u betaalt is dus volledig afhankelijk van uw situatie. Met plezier voorzien we u van een eerlijk advies op maat en een vrijblijvende offerte. Ook kunt u gebruikmaken van een voordelig onderhoudscontract, waarmee u verzekerd bent van een continu optimaal werkende airco en waardoor eventuele reparatiewerkzaamheden tijdig worden opgemerkt. Zo weet u waar u aan toe bent!


Een airco laten plaatsen die écht geschikt is voor uw huis

Als u voornemens bent een airco te laten plaatsen in uw huis, is het erg belangrijk om u vooraf goed te laten informeren. Een airconditioningsysteem moet namelijk perfect aansluiten op uw wensen en situatie, wilt u optimaal kunnen profiteren van alle voordelen.

Wij zetten graag onze expertise in, om u zo uitgebreid mogelijk te informeren en adviseren. Wij kijken daarbij naar alle belangrijke factoren zoals de grootte van uw woning of de desbetreffende ruimte, de mate van isolatie en het aantal ramen. Daarnaast is het belangrijk om de koelcapaciteit te berekenen. Zo voorkomen we dat u een aircosysteem aanschaft met meer capaciteit dan u nodig heeft en vermijden we onnodig hogere aanschaf- en verbruikskosten. Uiteraard nemen we ook alle opties door met betrekking tot het type airco. Zo zijn er onder andere wandmodellen, vloermodellenplafondairco’s en satellietairco’s.

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!