ONDERHOUD EN REPARATIE VAN UW LUCHTBEHANDELINGSSYSTEEM

Een luchtbehandelingssysteem moet 24/7 naar behoren werken. Dan bent u ervan verzekert dat de desbetreffende ruimte continu comfortabel en prettig aanvoelt door perfecte klimaatbeheersing. Regelmatig onderhoud en eventuele reparatie wanneer nodig zijn dan ook geen overbodige luxe. Uiteraard wel tegen lage kosten!

Offerte voor onderhoud of reparatie aan uw luchtbehandelingssysteem?

  Ja, dat wil ik  

  • Professioneel bedrijf
  • Gespecialiseerd in luchtbehandeling
  • Jarenlange ervaring
  • Voordelige contracten

Uw luchtbehandelingssysteem laten onderhouden of repareren?

Bij Valk Airco weten wij wat we doen. Voor o.a. deze toepassingen kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties:

Voordelige Onderhoudscontracten


Met goed onderhoud door een gespecialiseerd bedrijf blijft uw luchtbehandelingssysteem optimaal en zuinig werken. Bovendien verlengt het de levensduur! U kunt het onderhoud zonder problemen aan ons toevertrouwen. We hebben een brede expertise als het op luchtbehandeling aankomt en ervaring met vele soorten en merken systemen. De kosten voor het laten onderhouden van uw luchtbehandelingssysteem zijn overzichtelijk. We bieden u een op maat gemaakt onderhoudscontract aan. Daarin staat exact wat we doen en tegen welke prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan!

Reparatie aan luchtbehandelingssystemen

Als er iets niet goed functioneert binnen uw luchtbehandelingssysteem, kunnen er meerdere oorzaken zijn. Ligt het aan de airconditioning zelf? Misschien is er schade aan een van de kanalen, brand- of regelkleppen, slangen of roosters? Of ligt het alleen aan de regeltechniek erachter en is het de software die niet goed meer werkt?

Doordat we gespecialiseerd zijn in luchtbehandelingssystemen, weten we exact hoe we te werk moeten gaan. We sporen het defect snel en vakkundig op en maken een overzichtelijke kostenberekening voor de reparatie. We willen dat u zo min mogelijk overlast heeft van de reparatie, dus werken we nauwkeurig, netjes en schoon. De werkzaamheden plannen in overleg met u in, zodat we eventuele gebruikers van de desbetreffende ruimte(n) zo min mogelijk in de weg lopen.

Ook al bent u (nog) geen klant en heeft u uw luchtbehandelingssysteem bij een ander bedrijf gekocht, dan nog kunt u gebruikmaken van onze services reparatie en onderhoud. Dankzij onze uitgebreide kennis van uiteenlopende systemen kunnen wij vrijwel ieder luchtbehandelingssysteem onderhouden en repareren. We helpen u graag uit de brand!