MULTI-SPLIT AIRCOSYSTEEM – ÉÉN SYSTEEM VOOR TOT WEL VIJF RUIMTEN

Het multi-split aircosysteem werkt in principe hetzelfde als een split airco, alleen kunnen er meerdere binnen-units op aangesloten worden. Zo heeft u één airconditioningsysteem voor maximaal vijf verschillende ruimten! Handig en voordelig voor onder andere kantoren en hotels, want er hoeft maar één buitenunit geplaatst te worden waarmee meerdere ruimten voorzien worden van optimale klimaatbeheersing. Wilt u meer dan vijf ruimten aansluiten op de buitenunit? Lees dan meer over het VRF-systeem.

Offerte ontvangen voor een multi-split aircosysteem?

  Ja, dat wil ik  

  • Eén systeem voor maximaal vijf ruimten
  • Geluidsarm
  • Zeer hoog rendement
  • Afvoer condens via afvoerpijp of pomp

Toepassingen Multi-split aircosysteem

Het multi-split aircosysteem is geschikt voor maximaal vijf ruimten waarin een stille airconditioning gewenst is.

Prijzen Multi-Split airco

De prijzen van voor u geschikte multi-split aircosystemen zijn sterk afhankelijk van meerdere zaken. In hoeveel ruimten wilt u gebruikmaken van airconditioning? Wilt u in deze ruimten een wandmodel airco, een cassette (ook wel plafond) airco of een satelliet airco? Wat is de benodigde capaciteit?

Een goed advies om tot de juiste prijs te komen is in dit geval op zijn plaats. We zetten onze expertise dan ook graag in om u over alle mogelijkheden te informeren en om u van een offerte op maat te voorzien. In de offerte wordt rekening gehouden met alle bijkomende aspecten, zoals het volledig laten installeren van het multi-split aircosysteem, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Alle voordelen van een multi-Split airco

Een multi-split airco zorgt voor perfecte klimaatbeheersing. In álle seizoenen, want dit aircosysteem kan ook verwarmen. De luchtvochtigheid wordt continu gemonitord en waar nodig bijgesteld, de lucht wordt met het ingebouwde filtersysteem gezuiverd en er is sprake van een toevoer van verse zuurstof middels ventilatie.

Het is een efficiënt en energiezuinig systeem doordat de warmte aan de buitenlucht wordt afgegeven. De buitenunit produceert het meeste geluid en de systemen binnen zijn daardoor erg stil, waardoor deze geluidsarme airconditioning populair is in hotels, op kantoren en in vergaderruimten. De units binnen kunnen overigens individueel bediend worden, waardoor er in de diverse ruimten een eigen, optimale temperatuur kan worden ingesteld.

Wilt u meer dan vijf ruimten voorzien van optimale klimaatbeheersing? Lees dan meer over het VRF-systeem.

Van eerlijk advies en professionele montage tot voordelig onderhoud en reparatie… Laat het aan Valk Airco over!