PLAFOND / CASSETTE AIRCO – POPULAIRE AIRCONDITIONING

Kleine ruimte of grote ruimte: de cassette (ook wel plafond) airco is een breed in te zetten airconditioningsysteem. Sterker nog: dit is het meest toegepaste systeem in Nederland! Dat komt doordat de mogelijkheden met een cassette of plafond airconditioning zeer uitgebreid zijn. In systeemplafonds kunnen de koelleidingen en bekabeling volledig weggewerkt worden. En is er geen ruimte boven het plafond? Dan werken we alles netjes weg door middel van een goot.

Offerte ontvangen voor het laten plaatsen van een plafond / cassette airco?

  Ja, dat wil ik  

  • Geschikt voor kleine en grote ruimten
  • Netjes weg te werken in diverse plafonds
  • Energiezuinig en dus voordelig in gebruik
  • Geluidsarm

Toepassingen plafond / cassette airco

De plafond airco of cassette airconditioning is mooi weg te werken in diverse soorten plafonds.
Dat maakt dit airconditioningsysteem geschikt voor uiteenlopende toepassingen:

De prijzen van een plafond / cassette airco


De prijzen van een cassette of plafond airco hangen af van verschillende factoren. Belangrijk is om de koelcapaciteit te berekenen, zodat u geen airconditioningsysteem aanschaft met een hogere capaciteit dan u nodig heeft. Dit scheelt in zowel installatie- als verbruikskosten.

Met plezier adviseren we u over de geschikte modellen voor uw specifieke situatie en brengen we vrijblijvend een passende offerte uit voor het laten plaatsen van een plafond / cassette airconditioningsysteem. Door onze jarenlange ervaring kunt u met een gerust hart alle werkzaamheden aan ons overlaten. Van professionele installatie, tot voordelig onderhoud en efficiënte reparatie.


Plafond / cassette airco: alle voordelen op een rij


Buiten dat een plafond of cassette airconditioning netjes is weg te werken in het plafond, waardoor alleen de module zelf met de kleppen en het rooster zichtbaar is, biedt dit systeem veel voordelen. Zo is de temperatuurbeheersing door een uitstekende luchtverdeling vanaf het plafond optimaal. De airco is overigens geluidsarm en van tocht is er nauwelijks tot geen sprake.

Zoals de meeste airconditioningssystemen is ook de plafond / cassette airco geschikt voor het verkoelen én verwarmen van kleine en grote ruimten. Daarnaast filtert het systeem de lucht en is de ideale luchtvochtigheid ermee in te stellen. Door middel van goede ventilatie wordt de desbetreffende ruimte bovendien continu voorzien van verse zuurstof.

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie... Laat het aan Valk Airco over!