Waar wij voor staan

In 2014 begon Rens Valk met de installatie van airconditioningsystemen onder de naam Valk Airco, en in juli 2024 bliezen wij alweer 10 kaarsjes uit! Dankzij ons innovatieve karakter groeiden we snel, zowel in het aantal collega's als in ons aanbod. Ons brede aanbod en onze focus op verduurzaming, maar ook op een aangenaam binnenklimaat voor onze klanten, leidde tot de overkoepelende naam Valk Klimaat Groep, waar wij tot de dag van vandaag onder opereren.

In de afgelopen tien jaar hebben wij een aanzienlijke groei doorgemaakt. We begonnen met de installatie van airconditioningsystemen en breidden snel uit naar andere duurzame installaties, zoals warmtepompen en luchtbehandelingssystemen. De vraag naar eigen energieopwekking nam toe, waardoor wij in 2018 Valk Solar oprichtten. Deze tak richt zich volledig op de installatie en het onderhoud van zonnepanelen. Vorig jaar voegden wij Valk Energie Opslag toe, gespecialiseerd in energieopslag met (thuis)accu’s, een product dat de groep als totaalinstallateur compleet maakt!

Elk bedrijf is specialist in zijn eigen vakgebied, maar samen vormen zij de Valk Klimaat Groep. Alle medewerkers streven ernaar om zakelijke en particuliere klanten te ontzorgen bij elke duurzame installatie die zij nodig hebben. Van airco's en warmtepompen tot zonnepanelen: wij bieden het complete plaatje. Met de thuisbasis in De Lier openden wij vorig jaar een tweede vestiging in Hellevoetsluis, waardoor wij ons installatiegebied uitbreidden en ook daar aan de vraag kunnen voldoen.

Valk Airco maakt onderdeel uit van het gerenommeerde bedrijf Valk Klimaat Groep. Alle onderliggende bedrijven richten zich op diverse vakgebieden. De focus ligt hierdoor per bedrijf op één specialisatie. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening en kunnen we ons innovatieve karakter behouden; altijd gericht op vernieuwing en verbetering.

Dankzij de aanwezigheid van alle specialismen onder één dak, kunnen we u volledig ondersteunen met al uw wensen. Naast advies over een enkele installatie, bieden we ook begeleiding over hoe u in combinatie met andere installaties in de toekomst duurzamer kunt omgaan met energie.

Valk Klimaat Groep

Bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt met de volgende diensten:

  • Valk Airco – Airconditioning, warmtepompen en luchtbehandelingssystemen
  • Valk Solar – PV-installaties en zonneboilers
  • Valk Energie Opslag - Thuisaccu's 

Wil je meer weten? Neem dan vooral contact met ons op!

Indien jij onderdeel wilt worden van ons gedreven team, bekijk dan snel www.werkenbijvalkklimaatgroep.nl of mail naar hr@valkklimaatgroep.nl voor de mogelijkheden.