LUCHTBEHANDELING OP KANTOOR

Het is een feit dat werknemers productiever zijn als zij in een optimaal binnenklimaat werken en dat zij zich hierdoor zelfs minder vaak en minder lang ziekmelden. Potentiële klanten krijgen bovendien een positievere indruk van uw bedrijf als zij zich, bewust of onbewust, prettig voelen tijdens een bezoek. Genoeg redenen om uw kantoor te voorzien van luchtbehandeling!

Offerte ontvangen voor luchtbehandeling op kantoor?

  Ja, dat wil ik  

  • Productieve werknemers
  • Fijne indruk bij klanten en bezoekers
  • Geen omkijken naar onderhoud
  • Zuinig en voordelig in gebruik

Luchtbehandeling is ook toe te passen bij een:

Luchtbehandeling op kantoor voor een ideaal werkklimaat


Het is een airconditioningsysteem dat zorgt voor de luchtbehandeling op kantoor. Veel mensen denken bij een airco aan het verkoelen van een ruimte, maar een airconditioning is veelomvattender dan dat. De temperatuur is er jaarrond mee te beheersen, want een airconditioning verwarmt ook. Vaak zelfs goedkoper dan een cv-installatie!

Onder luchtbehandeling valt ook het reguleren van de luchtvochtigheid. Als deze ideaal is, voorkomt u daarmee klachten bij werknemers in en bezoekers aan uw kantoor. Denk aan hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen en ogen, een droge mond en zelfs een verlaagde weerstand. Andere eigenschappen van luchtbehandeling is de toevoer van verse zuurstof, ventilatie en luchtfiltering. Op deze manier is het plaatje compleet en realiseert u zelf het ideale binnenklimaat op kantoor.

Luchtbehandeling op maat voor het beste resultaat

Er komt een hoop kijken bij het uitkiezen van de juiste luchtbehandeling op kantoor. Er zijn zoveel keuzes te maken op het gebied van aircosystemen, luchttransport, installatiemogelijkheden en merken. Het is daarom aan te raden een specialist in te schakelen. Die weet precies welke vragen te stellen om tot een goed advies te komen.

We informeren u graag uitgebreid over de verschillende soorten airconditioningsystemen en de beste optie in uw specifieke situatie. We kijken daarbij ook naar het kostenplaatje en zoeken naar de meest voordelige opties op het gebied van aanschaf, installatie en energieverbruik.

Wist u dat u met de aanschaf van een aircosysteem voor uw kantoor zelfs in aanmerking kan komen voor de energie-investeringsaftrek (EIA)? Dat betekent direct financieel voordeel, omdat u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over deze regeling. We kunnen u dan ook direct informeren over onze voordelige onderhoudscontracten. Zo nemen we al uw zorgen uit handen!

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!