AIRCO IN UW WINKEL – DAT IS PAS COMFORTABEL WINKELEN

Een optimaal winkelklimaat realiseert u met een airco in uw winkel. En dat betekent niet alleen verkoeling tijdens warme dagen! Een aircosysteem in uw winkel doet veel meer dan dat. Naast het jaarrond regelen van de ideale temperatuur, beheerst de airconditioning de luchtvochtigheid. Ook luchtfiltering en ventilatie zijn grote voordelen; hierdoor is er altijd schone lucht en voldoende verse zuurstof in uw winkel aanwezig. Oftewel: een airco in uw winkel draagt bij aan een ideaal klimaat waarin uw klanten zich prettig voelen en waardoor zij graag wat langer blijven winkelen. En dat tegen een voordelige investering en minimale onderhoudskosten!

Vrijblijvend een offerte op maat voor een airco in uw winkel?

  Ja, dat wil ik  

  • Jaarrond de ideale temperatuur en luchtvochtigheid
  • Ingebouwd filtersysteem voor schone lucht
  • Een comfortabel winkelklimaat voor uw klanten
  • Zuinig en voordelig in gebruik

Deze aircosystemen zijn geschikt voor winkels:

Deze selectie bestaat uit zuinige airco’s, waarmee u voordeliger uit kunt zijn dan met een regulier verwarmingssysteem.

Airconditioning in uw winkel: want klant is koning


Klanten maakt u het graag zo comfortabel mogelijk. Want hoe fijner zij vertoeven in uw winkel, hoe langer zij blijven en hoe groter de kans op één of meerdere aankopen. Wist u dat een goede klimaatbeheersing hier invloed op heeft? Stelt u zich maar eens voor om te winkelen in een ruimte die erg warm en klam aanvoelt. Of juist in een koude en kille winkel. Een goed airconditioningsysteem zorgt alle seizoenen voor perfecte klimaatbeheersing. Zo verwarmt de airco tijdens de wintermaanden op een voordelige manier uw winkel en tijdens de zomermaanden genieten uw klanten van een aangename koelte.

Dat men ziek kan worden van airconditioning is allesbehalve waar, zolang de koude lucht niet direct in het gezicht geblazen wordt, de airco schoon is en het verschil met de buitentemperatuur niet te groot is. Sterker nog; een airco kan juist hoofdpijn, irritaties aan luchtwegen en ogen, een droge keel én een verlaagd immuunsysteem voorkomen! Dat komt omdat de ideale luchtvochtigheid ingesteld kan worden.

Daarnaast filtert het systeem de lucht en verwijdert zo onder andere stof, pollen en schimmels. Winkelmedewerkers en klanten met hooikoorts of andere allergieën merken dat direct! Wat ook bijdraagt aan een zo fijn mogelijk binnenklimaat is de door de airco geregelde ventilatie. Hierdoor wordt er continu verse zuurstof aangevoerd, extra belangrijk in goed geïsoleerde winkels.


Een airco in uw winkel… wat kost dat?

Als winkelier moet u weloverwogen keuzes maken. Ja, een airconditioningsysteem zorgt voor het ideale klimaat in uw winkel en ja, uw klanten kunnen daardoor met veel plezier langer bij u blijven winkelen. Dat kan zelfs een omzetverhoging met zich meebrengen, maar tegen welke prijs?

Het is een misvatting dat airconditioning in uw winkel een grote investering en hoge onderhoudskosten met zich meebrengt. Tegenwoordig zijn aircosystemen zuinig in verbruik en zelfs goedkoper om uw winkel mee te verwarmen dan met een cv-installatie. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze voordelige onderhoudscontracten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wist u dat u met de plaatsing van een airco in uw winkel zelfs in aanmerking komt voor de energie-investeringsaftrek (EIA)? Dat betekent direct financieel voordeel, omdat u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen. Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie over deze regeling.

Een airconditioning die écht in uw winkel past

Een airco in uw winkel brengt dus veel voordelen met zich mee. Het is dan wel van belang dat u een airconditioningsysteem kiest dat echt geschikt is voor uw winkel. Onze jarenlange ervaring en expertise gebruiken wij daarom graag om u zo uitgebreid mogelijk te informeren en adviseren.

We houden daarbij rekening met alle bijkomende factoren. Uw wensen, de grootte van uw winkel, het aantal ramen, de aanwezige isolatiemaatregelen. We brengen ook de benodigde koelcapaciteit in kaart, om te voorkomen dat u een aircosysteem aanschaft met meer capaciteit dan u nodig heeft, met onnodig hogere aanschaf- en verbruikskosten als gevolg. Uiteraard kijken we ook naar het type airco. Zo zijn er onder andere wandmodellen, plafondairco’s, split-aircosystemen en textiele luchtkanalen.

Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!