ONDERHOUD EN REPARATIE VAN UW AIRCO

Als u al een airconditioningsysteem heeft, hoeven we u vast niets meer te vertellen over de vele voordelen ervan. Alle seizoenen een perfecte klimaatbeheersing maakt elke ruimte prettig en comfortabel. Maar… dan moet de airco wel 24/7 naar behoren werken! Regelmatig onderhoud en eventuele reparatie wanneer nodig zijn dan ook geen overbodige luxe. Uiteraard wel tegen lage kosten!

Offerte ontvangen voor het onderhouden of repareren van een airco?

  Ja, dat wil ik!  

  • Professioneel bedrijf
  • Gespecialiseerd in airconditioning
  • Jarenlange ervaring
  • Voordelige contracten

Uw airco laten onderhouden of repareren?

Bij Valk Airco weten wij wat we doen. Voor alle soorten aircosystemen en toepassingen kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties:

Onderhoud bij particulieren thuis of voor zakelijke klantenGoed onderhoud vraagt om een professionele aircospecialist. Niet alleen voor veelomvattende airco’s zoals multi-split aircosystemen voor zakelijk gebruik, maar ook de kleinere airco’s thuis. Want met goed onderhoud door een gespecialiseerd bedrijf blijft het systeem optimaal en zuinig werken en het zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw airco. U kunt het onderhoud aan uw airconditioning gerust aan ons toevertrouwen. We hebben een brede expertise als het op airco’s aankomt en ervaring met vele soorten en merken systemen.

De kosten voor het laten onderhouden van uw airconditioning zijn overzichtelijk. We kunnen u een op maat gemaakt onderhoudscontract aanbieden waarin exact staat wat we doen en tegen welke prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan!

Reparatie airco: professionele service tegen lage kosten

Naast regelmatig onderhoud tegen vaste kosten, kunnen we uiteraard ook reparaties uitvoeren aan uw airco. Thuis of op kantoor, een grote of kleine klus: voor ons is elke klant gelijk. Als uw airco geheel of gedeeltelijk niet meer werkt, komen we graag bij u langs voor een inspectie. We bekijken ter plekke wat het probleem is en kunnen een kostenberekening maken voor de reparatie van het aircosysteem.

We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft van de reparatie, want we werken nauwkeurig, netjes en schoon. Uiteraard plannen we de werkzaamheden in overleg met u in, zodat we eventuele gebruikers van de desbetreffende ruimte(n) zo min mogelijk in de weg lopen.

Om gebruik te kunnen maken van onze services reparatie en onderhoud, hoeft u geen bestaande klant van ons te zijn. Dankzij onze uitgebreide kennis van uiteenlopende aircosystemen kunnen wij vrijwel iedere airco onderhouden en repareren. We helpen u graag uit de brand!

‘Kan je ziek worden van een airco?’

Die vraag horen wij vaak! Als u voldoet aan de volgende drie richtlijnen, kunt u niet ziek worden van een airco:

Houd de airco schoon

Als de airco schoongehouden wordt en er regelmatig onderhoud plaatsvindt, kunnen er geen gevaarlijke hoeveelheden schimmels in het systeem ontstaan. Een schone airco, betekent schone lucht. Het filtersysteem in de airco draagt continu bij aan een schone en gezonde lucht.

Blaas koude lucht niet direct in het gezicht


Het is belangrijk dat de geklimatiseerde lucht evenwichtig wordt verspreid in de desbetreffende ruimte. Ga niet in een directe, koude luchtstroom zitten of staan. Dat kan er namelijk wel voor zorgen dat u verkouden wordt of dat uw luchtwegen geïrriteerd raken.

Vermijd grote temperatuurverschillen

Het is verleidelijk om de airco in te stellen op 20°C, als het buiten 30°C is. Dit grote temperatuurverschil kan er alleen wel voor zorgen dat u ziek wordt… zeker als u veel van binnen naar buiten loopt. Houd een maximum verschil van 5°C aan.

Valk Airco werkt met aircosystemen van de volgende merken: