LUCHTBEHANDELING IN DE HORECA

Een gezond binnenklimaat voor werknemers en gasten in horecagelegenheden bereikt u door middel van luchtbehandeling. Het maakt er niet alleen de ruimte prettiger mee, maar u voldoet er ook mee aan de strenge regels en wetten voor de horeca. Een luchtbehandelingssysteem reguleert de temperatuur en luchtvochtigheid en ververst de aanwezige lucht. Bijkomende voordelen zijn het verwijderen van geuren in bijvoorbeeld restaurants en de flexibiliteit om temperaturen in verschillende ruimten individueel in te stellen (hotels). Valk Airco biedt al jarenlang maatwerkoplossingen aan voor luchtbehandeling in horecagelegenheden.

Offerte ontvangen voor luchtbehandeling in de horeca?

  Ja, dat wil ik  

  • Maatwerk door een ervaren specialist
  • Ideaal binnenklimaat voor werknemers en gasten
  • Voldoen aan strenge horecawetten en -regels
  • Zuinig en voordelig in gebruik

 

Luchtbehandeling is ook toe te passen bij een:

Perfect binnenklimaat voor de horeca door Luchtbehandeling


Luchtbehandeling in de horeca wordt gerealiseerd door een airconditioningsysteem. Dit systeem kan verwarmen en verkoelen, zorgt voor ventilatie en filtratie en bevochtigt of ontvochtigt de desbetreffende ruimte. Wij raden aan om aangezogen buitenlucht te conditioneren ter voorkoming van koude- en warmteklachten. Wij maken hiervoor gebruik van Panasonic of Daikin warmtepompen. Deze warmtepompen hebben een hoog rendement en beschikken over een werkbereik van +50°C tot aan -25°C.

Misschien nog wel belangrijker dan de airconditioning zelf is de regeltechniek erachter. Gebruiksvriendelijke software maakt het bedienen van de geavanceerde luchtbehandelingssystemen toegankelijk voor iedereen. Wij hebben zeer goede ervaringen met de control software van PRIVA en Johnson. Uiteraard kunnen we u na de installatie verder helpen met de besturing van het systeem en staan we altijd klaar voor uw hulpvragen.

De geklimatiseerde en gefilterde lucht moet evenwichtig verspreid worden over de desbetreffende ruimte(n). Voor dit transport maken we gebruik van kanalen, brand- en regelkleppen, slangen en roosters. We meten deze secuur in en verzorgen de gehele installatie op een professionele manier. Zoals u van een specialist mag verwachten!

Luchtbehandeling voor de horeca? Maatwerk!

Welk luchtbehandelingssysteem van toepassing is in uw horecaonderneming is afhankelijk van meerdere factoren. Een restaurant behoeft andere airco-eigenschappen dan een bar of café en bij een hotel is er sprake van meerdere ruimten met verschillende wensen op het gebied van airconditioning.

Het kiezen van een geschikt luchtbehandelingssysteem betreft dan ook vakwerk. Met plezier informeren we u over de verschillende soorten airconditioningsystemen en adviseren we u over de beste optie in uw specifieke situatie. Daarbij kijken we niet alleen naar de regels en wetgeving waaraan u als horecaondernemer moet voldoen, maar naar alle mogelijkheden om het binnenklimaat zo optimaal mogelijk te conditioneren én naar de meest voordelige opties op het gebied van aanschaf, installatie en energieverbruik.

Luchtbehandelingssystemen geschikt voor 250 m3/u tot 100.000 m3/u, binnen of buiten opgesteld, bestaande uit aparte componenten of juist in één geheel, met CV of DX batterij… alles is mogelijk. Laat het aan de specialist over!

Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!

De beste keuze maakt u op basis van het beste advies.

Laat u vrijblijvend informeren. Vul uw gegevens in en we geven u advies!

* verplichte velden